7 διαχρονικά αντικείμενα design που ταιριάζουν σε κάθε σπίτι & πώς να τα χρησιμοποιήσετε

00

Ως αρχιτέκτονας, έχω ορισμένα πολύ αγαπημένα αντικείμενα design, στα οποία επιστρέφω συχνά. Ο λόγος ασφαλώς είναι η μεγάλη αποδοχή που τους επιφυλλάσσουν οι πελάτες. Η αιτία…απλή: έχουν ισχυρή ταυτότητα, μοναδικό σχεδιασμό, είναι διαχρονικά και ταιριάζουν σε κάθε ύφος. Επομένως, και σε κάθε σπίτι. Γνωρίστε τα…

 01

#1 Eπιδαπέδιο φωτιστικό σε λιτή γραμμή

Είναι κλασικό αλλά και σύγχρονο, χάρη στις μινιμαλιστικές γραμμές του σχεδιασμού του, ενώ οι μεταλλικές του λεπτομέρειες αποτελούν επιτομή της κομψότητας.

Where: τοποθετήστε το κοντά σε βοηθητικά τραπέζια, δίπλα σε έναν καναπέ ή σε μια πολυθρόνα στο καθιστικό ή σε ένα γραφείο.


02

#2 Πολυλειτουργικό Stool

Είναι stool, είναι υποπόδιο, είναι και βοηθητικό τραπέζι. Επίσης, χρησιμοποιείται τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους. Η ευρεία χρωματική παλέτα στην οποία θα συναντήσετε τα πολυλειτουργικά stools, σάς προσφέρει πολλές επιλογές ανάλογα με το ύφος που ταιριάζει καλύτερα στο δικό σας χώρο.

Where: στο καθιστικό, στη βεράντα, στο υπνοδωμάτιο ως κομοδίνο, στο μπάνιο ως βοηθητικό τραπέζι, στην κουζίνα ως stool…με μια λέξη, παντού!


03

#3 Mongolian Pillow

Είναι το στοιχείο που θα προσθέσει την πιο διακριτική νότα πολυτέλειας. Έχει υπέροχη υφή και υπόσχεται να μετατρέψει το χώρο σας στο πιο cozy περιβάλλον.

Where: στο καθιστικό ή στο υπνοδωμάτιο


04

#4 Φωτιστικά τοίχου

Τα φωτιστικά τοίχου, δεδομένου ότι μας εξοικομούν χώρο, έχουν θέση παντού. Χαρίζουν ένα πολύ απαλό στρώμα φωτός, που αναδεικνύει την ατμοσφαιρικότητα κάθε χώρου.

Where: παντού αλλά, ιδανικά, δίπλα στο home office σας ή στο κομοδίνο σας.


05

#5 Κυκλική τραπεζαρία

Ο μινιμαλιστικός σχεδιασμός της με καμπύλες, την κάνει must σε κάθε χώρο.

Where: χρησιμοποιήστε την ως την κύρια τραπεζαρία σας ή επιλέξτε ένα κυκλικό τραπέζι σε μικρότερη διάσταση για την κουζίνα σας, ως μια γωνιά πρωινού.


06

#6 Εντυπωσιακός Καθρέφτης

Ένας ιδιαίτερος καθρέφτης διπλασιάζει πάντα το μέγεθος του χώρου σας, ενώ παράλληλα δημιουργεί ένα σημαντικό οπτικό σημείο εστίασης.

Where: Οι λεπτομέρειες και ο συνδυασμός των υλικών και των υφών που θα επιλέξετε μπορούν να αναδείξουν έναν απλό καθρέφτη σε ένα εντυπωσιακό έργο τέχνης, ιδανικό για κάθε χώρο.


07

#7 Trolley Bar

Σκεφτείτε διαφορετικά. Επιλέξτε ένα trolley bar για το μπάνιο σας, για να εξυπηρετήσει τις καθημερινές σας ανάγκες. Τοποθετήστε σε αυτό αναπόσπαστα στοιχεία της καθημερινής σας φροντίδας, όπως σαπούνια, σαμπουάν, πετσέτες και κομψά καλάθια με αποθηκευτικό χώρο. Κάτι σαν… ένα προσωπικό spa με ροδάκια.

Where: εκτός από το μπάνιο, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε με παρόμοια λογική ως βοηθητικό τραπέζι δίπλα από τον καναπέ σας, ως κομοδίνο δίπλα από το κρεβάτι σας ή ως “κινητό κουτί παιχνιδιών” για το παιδικό δωμάτιο.

posted by Elix Design Studio

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s