Πώς να διακοσμήσετε το τζάκι σας για τα Χριστούγεννα

Το τζάκι αποτελεί το κεντρικό στοιχείο του καθιστικού, πολύ περισσότερο την περίοδο του χειμώνα και των γιορτών. Εν όψει του εορταστικού κλίματος, μοιραζόμαστε μαζί σας τις καλύτερες ιδέες για ένα υπέροχο χριστουγεννιάτικο τζάκι.

01

Είτε αποφασίσετε να ακολουθήσετε τη διαχρονική συνταγή προβάλλοντας το φυσικό στοιχείο είτε κινηθείτε σε πιο σύγχρονο ύφος, χρησιμοποιώντας αγαπημένα αξεσουάρ και χρώμα, οι επιλογές είναι πολλές.

02

Φυσικά κλαδιά από έλατο, φώτα και κουκουνάρια είναι τα απαραίτητα συστατικά για να δημιουργήσουν την αγαπημένη all time classic χριστουγεννιάτικη γιρλάντα.

03

Μπορείτε να τοποθετήσετε πάνω από το τζάκι σας μεγάλα κεριά, κλασικά κηροπήγια ή ακόμα και τις παραδοσιακές κάλτσες ή διακοσμητικά, που να παραπέμπουν σε χιονισμένα δέντρα και χριστουγεννιάτικα στολισμένα χωριά.

05

Μπορείτε να κινηθείτε σε γήινους τόνους, ώστε να αναδείξετε το φυσικό στοιχείο ή πάλι να χρησιμοποιήσετε πολύχρωμα στολίδια, με έμφαση στο κόκκινο. Δεν έχετε παρά να εμπνευστείτε και να δημιουργήσετε το δικό σας παραμύθι…

06

posted by Elix Design Studio

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s